Pleje

Lås dit potentiale op og find balance med zoneterapiger

Zoneterapi er en metode, hvor fødderne ses som en reflektion af hele kroppen. Vores behandlinger er skræddersyet til dine specifikke behov.

​Hvor tit reflekterer du over kilden til velvære og indre fred?

Zoneterapi er en ældgammel teknik, der hjælper med at genoprette kroppens naturlige balance. Forestil dig en verden, hvor stress, smerter og træthed bliver afløst af energi, velvære og fornyet livskraft. Det er den kraft, zoneterapi kan have.

Body.Mind.Spirit er beliggende på Røde Mellemvej 16, og vi betjener hele Amager-området, og vi har mange klienter fra både Kastrup og Tårnby. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Hvorfor vælge zoneterapi?

Zoneterapi er en metode, hvor fødderne ses som en reflektion af hele kroppen. Ved at anvende bestemte teknikker på fødderne, aktiveres systemet skånsomt, hvilket frigiver energien og støtter kroppens selvhealing. Denne behandling er dybt beroligende og giver ro.

​At vælge zoneterapi er at vælge en holistisk tilgang til dit helbred. Vores behandlinger er skræddersyet til dine specifikke behov, hvilket giver dyb afslapning og revitalisering. Med vores unikke metode og dygtige terapeuter, forsikrer vi, at hver session efterlader dig genopfrisket og balanceret.

Tid til handling!

Ønsker du en forandring? Bestil en konsultation i dag og start din rejse mod fuld balance og harmoni. Vær den bedste version af dig selv med zoneterapi fra Body.Mind.Spirit. Kontakt os på telefon (+45) 71 60 71 37 eller skriv til os på info@body-mind-spirit.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til os her

Har du spørgsmål til en behandling eller ønsker du at vide lidt om vores produkter?

Send os en mail eller ring til os på telefon ​71 60 71 37.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvis vi bruger produkter i din behandling, så er det udelukkende kvalitetsprodukter vi bruger. Vi går ikke på kompromi med kvaliteten af vores behandlinger. Du er i sikre hænder hos os.

Vi er sammenarbejdspartner med Tårnby kommune.

Åbningstider​

Mandag – fredag

10.00 – 18.00​

Weekend og helligdage

11.00 - 18.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Body-Mind-Spirit

Røde Mellemvej 16, 2300 København S

Klik her for rutevejledning

Telefon: 71 60 71 37

Mail: info@body-mind-spirit.dk