Vores

Behandlinger

Behandlinger for alle hvor du altid er midtpunktet. Vi bruger rene naturprodukter i de tjenester, vi tilbyder.

​De er et prisvindende økologisk, etisk mærke af hudpleje- og wellnessprodukter, der kun bruger økologiske og lokalt indkøbte ingredienser til at fremme indre og ydre sundhed.

Aromaterapi

Lotus er en smukt ærbødig vandplante, der er gavnlig for krop, sind og ånd fra dens næringsrige rødder til dens blomstrende kronblade, der bryder vandets overflade.


Lotusolie blev brugt af de gamle egyptere i templer for at hjælpe med at guide konger til højere åndelige niveauer, hvor universel energi er let tilgængelig.
Lotusblomstens rige og søde duft fremmer en følelse af sindsro og fred. Den jordiske og blomstrede duft af lotusolie inspirerer tilsyneladende til dybere åndedræt, hvilket gør den fremragende til åndedrætsproblemer samt et forbedrende redskab til dybere meditationstilstande og ro.


Lotus er også et overlegent valg for dem, der lider af depression, angst, søvnløshed og rastløshed. Denne kraftfulde antioxidant hjælper med at opretholde styrken og integriteten af organerne, immunsystemet, blodkarrene og huden.
Fordele for huden: Lotus er rig på linolsyre, C-vitamin, fosfor, jern, B-vitaminer og giver huden en kølende og forfriskende fornemmelse, samtidig med at den udglatter og forbedrer strukturen.

Wellness massage

En traditionel manipulerende teknik, der bruges til at fremme afslapning og lindre muskelspændinger. Den omfatter bl.a. udstrøende bevægelser, æltning, vibrationer, friktion og percussion. Kan være blid og langsom eller kraftig og stimulerende baseret på klientens behov og ønsker.

Deep Tissue og Trigger Point Terapi

Konstant, langsomt og dybt tryk anvendes til at lindre kroniske smerter. Isoleret tryk på triggerpunkter frigør en ophobning af kemikalier og mælkesyre, som ophobes i vævet og forårsager knuder og henviste smerter. Myofascial release-teknikker kan også anvendes som blødtvævsterapi til behandling af muskelmobilitet og smerter i skeletmuskulaturen.

Sportsmassage

Denne massage er ideel til ømme eller trætte muskler og er en serie af stærke energiske bevægelser, der forebygger muskelømhed efter en begivenhed. Sportsmassage er en fantastisk måde at skylle eventuelle urenheder ud og strække stramme muskler. Dette er en massage med medium tryk, der anbefales lige før eller efter fysisk anstrengelse.

Zoneterapi

Det er en videnskab, der betragter fødderne som et spejlbillede af kroppen. Ved at bruge specifikke trykteknikker på fødderne stimulerer den forsigtigt systemet som helhed, hvilket frigør energistrømmen og fremmer kroppens egen naturlige helingsproces. Dybt beroligende og afslappende.

Bowen-teknik

En blid terapi, der anvendes på områder af kroppen ved hjælp af tommelfingre og fingre i en bestemt proces eller rækkefølge. Det er en teknik, der også hjælper med at komme sig efter ulykker.


Bevægelsen er en rullende type bevægelse af tommelfingre og pegefingre og er designet til at stimulere nervebaner, som gør det muligt at føre en samtale mellem forskellige nervesystemer i kroppen. Mellem hvert sæt bevægelser forlader terapeuten rummet for at lade kommunikationsprocessen finde sted. Disse pauser øger effektiviteten af hvert efterfølgende sæt af bevægelser.
Bowen er meget blid og velegnet til alle aldre.

Kranio-sacral Massage

Sacral massage, også kendt som kraniosakral terapi, er en form for alternativ behandling. Formålet er at give lindring fra spændinger i rygmarven og hovedet. Sacral massage fremmer kroppens funktioner ved at starte med hovedet og rygsøjlen.

Denne massageteknik fokuserer på knoglerne i hovedet og rygsøjlen. Ved at anvende let tryk sigter man mod at forbedre cirkulationen af cerebrospinalvæske og realignere det centrale nervesystem.

Cerebrospinalvæsken giver støtte og beskyttelse til hjernen og rygmarven. Sacral massage sigter mod at hjælpe væsken med at fungere effektivt og lindre en række lidelser.

Målet med sacral massage er at fremme dine naturlige biologiske processer. Denne teknik støtter din krops naturlige og essentielle regulering, korrektion og heling. Ved at fokusere på det centrale nervesystem, hovedet og rygsøjlen arbejder sacral massage for at fremme disse naturlige kropsprocesser og deres funktioner.

Fordele ved en Sacral Massage

Der er rapporteret om, at sacral massage lindrer en række tilstande. Den blide massage manipulerer rygsøjlen i et forsøg på at realignere nervesystemet.

Den er blevet brugt i forsøg på at lindre følgende tilstande:

 • ​Traumatiske hjerneskader
 • ​Rygmarvsskader
 • ​Kronisk træthed
 • ​Kroniske migræner
 • ​Koordinationsproblemer
 • ​Skoliose (rygsøjlens krumning)
 • ​Kroniske nakke- og rygsmerter
 • ​Dysfunktion i temporomandibulær led (TMJ), hvilket kan forårsage smerter i musklerne, der styrer din kæbemæssige bevægelse og din kæbemuskel.
 • ​Stress
 • ​Emotionsrelateret spænding

Ansigtsmassage

En af de bedste måder at opnå den mest fantastiske teint på er gennem en ansigtsmassage, som er en af de bedst bevarede hemmeligheder. At stimulere trykpunkterne i dit ansigt og halsen er en af de teknikker, der anvendes.

En massage er en af de bedste måder at slappe af krop og sind på. Det er perfekt for folk, der er udmattede efter en lang dag. Ansigtsmassager er en fantastisk måde at afslappe dit ansigt på. De hjælper med at fremme søvn og reducere stress.

Ansigtsmassage har flere fordele:

 • ​Reducere synligheden af fine linjer og rynker
 • ​Hjælpe med lymfedrænage
 • ​Lindre muskelspændinger og hovedpine
 • ​Reducere stress og hjælpe dig med at føle dig mere afslappet generelt
 • Øge produktionen af kollagen​

Skriv til os her

Har du spørgsmål til en behandling eller ønsker du at vide lidt om vores produkter?

Send os en mail eller ring til os på telefon ​71 60 71 37.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvis vi bruger produkter i din behandling, så er det udelukkende kvalitetsprodukter vi bruger. Vi går ikke på kompromi med kvaliteten af vores behandlinger. Du er i sikre hænder hos os.

Vi er sammenarbejdspartner med Tårnby kommune.

Åbningstider​

Mandag – fredag

10.00 – 18.00​

Weekend og helligdage

11.00 - 18.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Body-Mind-Spirit

Røde Mellemvej 16, 2300 København S

Klik her for rutevejledning

Telefon: 71 60 71 37

Mail: info@body-mind-spirit.dk