Pleje

Opdag kraften ved kropsterapier

Med over 10 års erfaring i branchen tilbyder vi behandlinger, der ikke bare lindrer øjeblikkeligt, men også skaber langvarige resultater. Hos Body.Mind.Spirit bruger kun rene naturprodukter.

Dit helbred er din rigdom

Har du nogensinde følt behovet for en holistisk tilgang til afslapning, der går ud over traditionelle metoder? Dyk ned i en verden af kropsterapi med Body.Mind.Spirit. Vores teknik er blevet finpudset over mange år. Med over 10 års erfaring i branchen tilbyder vi behandlinger, der ikke bare lindrer øjeblikkeligt, men også skaber langvarige resultater og giver dig en krop og sjæl i balance.

Fra vores klink på Røde Mellemvej 16 dækker vi hele Amager og har således også mange klienter fra Kastrup og Tårnby. Vi glæder os også til at tage imod dig.

Hvad er vores tilgang til kropsterapi?

Hos Body.Mind.Spirit er kropsterapi mere end bare en behandling; det er en oplevelse. Vi forstår vigtigheden af at vælge den rette terapeut, og derfor stræber vi altid efter at skabe en dybtgående forbindelse med vores kunder. Derfor tilbydes der altid gratis rådgivning til nye klienter.

På den måde kan vi finde den rigtige behandling, som kan være med til at opmuntre din krops naturlige evne til at balancere og helbrede. Vi er uddannede i en lang række behandlings- og terapiformer. Det betyder, at du er sikret en holistisk tilgang i din kropsterapi, uanset hvilke problematikker du døjer med.

Vores certificeringer inkluderer:

  • Healing Massage & Mental Techniques
  • ​Dybvævsmassage
  • ​Bowen Teknik
  • Zoneterapi
  • ​Myofascial Release

Vi anvender kun rene naturprodukter i vores kropsterapi

Hos Body.Mind.Spirit bruger kun rene naturprodukter i den kropsterapi, vi tilbyder. Det betyder at alt er økologisk, etisk fabrikeret og/eller lokalt indkøbte ingredienser. Kun det bedste er godt nok til din krop og dit sind.

Har du lyst til at høre, hvad vi kan gøre for dig?

Venter du på det rette øjeblik for at forvandle din trivsel? Vent ikke længere. Tag det første skridt mod en dybere forståelse af din krop og sind ved at booke en tid hos Body.Mind.Spirit allerede i dag. Ring til os på (+45) 71 60 71 37 eller send os en mail på info@body-mind-spirit.dk.

Skriv til os her

Har du spørgsmål til en behandling eller ønsker du at vide lidt om vores produkter?

Send os en mail eller ring til os på telefon ​71 60 71 37.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvis vi bruger produkter i din behandling, så er det udelukkende kvalitetsprodukter vi bruger. Vi går ikke på kompromi med kvaliteten af vores behandlinger. Du er i sikre hænder hos os.

Vi er sammenarbejdspartner med Tårnby kommune.

Åbningstider​

Mandag – fredag

10.00 – 18.00​

Weekend og helligdage

11.00 - 18.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Body-Mind-Spirit

Røde Mellemvej 16, 2300 København S

Klik her for rutevejledning

Telefon: 71 60 71 37

Mail: info@body-mind-spirit.dk